Τρύπες – Η Παραλία μας

Η κοντινότερη παραλία στο ξενοδοχείο απέχει γύρω στα 200 μέτρα. Η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια ή με αυτοκίνητο jeep. Η παραλία ονομάζεται «Τρύπες», δεν είναι οργανωμένη αλλά μπορούμε να σας παρέχουμε ομπρέλα. Με αυτά τα δεδομένα θα λέγαμε ότι δεν ενδείκνυται για οικογένειες για αυτό  σας προτείνουμε  την παραλία Sani paradise (1,5 km απόσταση με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο) που αποτελεί και πόλο έλξης των κατοίκων της περιοχής. Είναι οργανωμένη και μάλιστα δεν πληρώνετε για τις ξαπλώστρες και  ομπρέλες ενώ έχετε τη δυνατότητα καφέ και φαγητού.
Η κοντινότερη παραλία στο ξενοδοχείο απέχει γύρω στα 200 μέτρα. Η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια ή με αυτοκίνητο jeep. Η παραλία ονομάζεται «Τρύπες», δεν είναι οργανωμένη αλλά μπορούμε να σας παρέχουμε ομπρέλα.

Την ονομασία της πήρε από τις «Tρύπες» που σχηματίζουν οι βράχοι στις άκρες του κολπίσκου αλλά και κάποιοι που αναδύονται σαν ατάκτως ειρημένοι στην άμμο.
Απίστευτης ομορφιάς τοπίο αφού απολαμβάνοντας τη χρυσή άμμο αντικρίζεις μπρος σου το γαλάζιο του Ιονίου και ακριβώς πίσω σου την πυκνή πράσινη βλάστηση που σχηματίζεται στο όμορφο λόφο.

Εξαιτίας του ότι δεν καταλήγει εκεί δρόμος αλλά χρειάζεται να περπατήσει κανείς για να καταλήξει σε αυτήν, δεν θα συναντήσετε πολυκοσμία και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Την ξέρουν καλά οι ντόπιοι εκείνη που επιζητούν ηρεμία και ξεγνοιασιά, αλλά και οι χελώνες caretta – caretta γι’ αυτό αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε κάποια χελώνα να βγαίνει να γεννήσει… Παλαιότερα είχε καθιερωθεί ως παραλία γυμνιστών.
Προστατεύεται από την Natura 2000.

Με δεδομένο ότι η εν λόγω παραλία δεν είναι οργανωμένη και επειδή υπάρχει μια ελαφριά κατηφόρα άρα και ανηφόρα στον γυρισμό θα σας προτείναμε την κοντινή στο ξενοδοχείο παραλία (1,5km) την παραλία Sunny paradise.
Είναι αμμώδης και οργανωμένη χωρίς χρέωση ενώ υπάρχει μια ταβέρνα με σπιτικό μαγειρευτό φαγητό και προϊόντα δική τους παραγωγής και snack-bar. Διαθέτει πάρκινγκ, beach voley.