Παραλίες

παραλίες μεσσηνία

Παραλία Καρτελάς

Η δεύτερη πιο κοντινή παραλία στο ξενοδοχείο είναι η παραλία Καρτελάς . Την ονομασία της την οφείλει στον άνεμο που φυσά εκεί τον «Καρτελά» που μπορεί να κάνει το τοπίο να μοιάσει με Χαβάη. Όταν όμως δεν φυσήξει είναι από τις ωραιότερες παραλίες στην περιοχή.

Αμμώδης και οργανωμένη ήπια , θα βρει δηλαδή εκεί ένα πολύ όμορφο beach bar , ξαπλώστρες ομπρέλες, δυνατότητα για Beach voley. Ιδανική για οικογένειες.

 

παραλίες μεσσηνία

Παραλία “Τρύπες”

Η πιο κοντινή παραλία στο ξενοδοχείο είναι η παραλία «Τρύπες». Την ονομασία της πήρε από τις «τρύπες» που σχηματίζουν οι βράχοι στις άκρες του κολπίσκου αλλά και κάποιοι που αναδύονται σαν ατάκτως ειρημένοι στην άμμο.

Απίστευτης ομορφιάς τοπίο αφού απολαμβάνοντας τη χρυσή άμμο αντικρύζεις μπρος σου  το γαλάζιο του Ιονίου και ακριβώς πίσω σου την πυκνή πράσινη βλάστηση που σχηματίζεται στο όμορφο λόφο.

 

Εξαιτίας του ότι δεν καταλήγει εκεί δρόμος αλλά χρειάζεται να περπατήσει κανείς για να καταλήξει σε αυτήν, δεν θα συναντήσετε πολυκοσμία και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Την ξέρουν καλά οι ντόπιοι εκείνη που επιζητούν ηρεμία και ξεγνοιασιά, αλλά και οι χελώνες caretta – caretta γι’ αυτό αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε κάποια χελώνα να βγαίνει να γεννήσει… Παλαιότερα είχε καθιερωθεί ως παραλία γυμνιστών.

Προστατεύεται από την Natura 2000.

 

Παραλία Σανί

Άλλη μια κοντινή στο ξενοδοχείο παραλία (περίπου 1,5 Km απόσταση) είναι η παραλία Σανί. Είναι αμμώδης και οργανωμένη. Υπάρχει μια ταβέρνα και snac-bar καθώς και ξαπλώστρες, beach voley.

 

Παραλία “Βοϊδοκοιλιά”

παραλίες μεσσηνία

Η Βοϊδοκοιλιά είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής παραλία της Μεσσηνίας. Σαν υδάτινο θέατρο, αποτελείται από έναν σχεδόν ολοστρόγγυλο κόλπο από ψιλή αμμουδιά, που εγκλωβίζει μέσα του πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Δίπλα στην παραλία, προσφέρει τη σκιά του ένας μεγάλος βράχος.

παραλίες μεσσηνία