Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Με συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα μπορούμε να παρέχουμε ένα σταθμό φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στους επισκέπτες μας!
#electriccar #electricvehicle #electric #cars #wattandvolt #chargingstation #electricmobility

 

 

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο, παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία. Διαθέτει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2011 ενώ το 2015 απέκτησε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου και τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην αγορά.

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 85 καταστήματα και 210.000 πελάτες, τους οποίους με «έξυπνο» τρόπο ικανοποιεί κάθε ενεργειακή τους ανάγκη καθημερινά.

Το Chargespot είναι η ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης από την WATT+VOLT . Μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, που μπορεί να κατεβάσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό ή το tablet του από το Play Store και το App Store, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, έχοντας πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.