Τρόποι Πληρωμής

Το apollo-hotel σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε χρήση πιστωτικών καρτών με ασφάλεια και να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας. Οι τρόποι αυτοί είναι:

 • Χρέωση πιστωτικής κάρτας: Πληρώστε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) μέσω του συστήματος  Alpha e-Commerce . Με την ολοκλήρωση της κράτηση η κάρτα σας θα χρεώνεται με το ακριβές ποσό του συνόλου των αγορών σας. Ο αριθμός της κάρτας που μας δίνετε είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον καταγράφεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Alphabank μέσω της οποίας πραγματοποιείται η συναλλαγή.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Καταβάλετε το 30% του ποσού
  Alpha Bank – kyparissia – Messinia – Greece
  Swift code: CRBA GRAAXXX
  IBAN : GR 290 140 5040 5040 0200 2002 941
  ΞΕΝ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΑΦΩΝ ΙΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΠΕ Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN: GR02 0171 3440 0063 4404 0030 789
  BIC: PIRBGRAA
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.