Καταδύσεις

καταδύσεις μεσσηνία

Ο μαγευτικός βυθός της Μεσσηνίας και ο υποθαλάσσιος πλούτος της χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες και ανεξίτηλες εικόνες στους λάτρεις των καταδύσεων.

Με έδρα τη Μάραθο λειτουργούν οργανωμένο Καταδυτικό Κέντρο που δραστηριοποιούνται και στην οργάνωση καταδυτικών εκδρομών. Το καταδυτικό κέντρο προσφέρουν όλες τις καταδυτικές δυνατότητες με τη συνοδεία διπλωματούχων δυτών καθώς και ειδικότητες: κατάδυση γνωριμίας, discover scuba, μαθήματα πρώτων βοηθειών και καταδύσεις κάθε μορφής. Η Νήσος Πρώτη αλλά και οι παράκτιες ακτές της Μεσσηνίας θα σας χαρίσουν απίστευτης ομορφιάς εικόνες.

Οι καταδύτες θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν για πρώτη φορά τη μαγεία του υποβρύχιου κόσμου, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πλήρη εκπαίδευση μπορούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεωρία, κατάδυση σε πισίνα και τέλος, κατάδυση στη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια του οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πολύ σημαντικές δεξιότητες, καθώς και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την υποβρύχια χλωρίδα και πανίδα της Μεσσηνίας.

καταδύσεις μεσσηνία

Παρ’ ολα αυτά πρέπει να γνωρίζετε ότι οι καταδύσεις επιτρέπονται μόνο με ειδική άδεια από τις αρμόδιες αρχές και στην περιοχή της Μεσσηνίας θα πρέπει να αποφεύγεται στα νοτιοδυτικά της Μεθώνης το φρέαρ των Οινουσσών, όπου είναι και το βαθύτερο σημείο της Μεσόγειου και στο οποίο δημιουργείται υποθαλάσσια άβυσσος.

Πριν λοιπόν εξασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα συμβουλευτείτε τα τοπικά λιμεναρχεία για άδεια και πιθανούς κίνδυνους.

Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας: +30 2761022128