Μασάζ – Γιόγκα

Μασάζ

Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου κάτω από τα ελαιόδεντρα σας δίνεται η δυνατότητα για μια μικρή δόση πολυτέλειας, ένα δώρο στον εαυτό σας. Η Δωροθέα και η Εύα, πιστοποιημένες συνεργάτιδες μας θα είναι εκεί κατόπιν συνεννόησης, έτοιμες να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Θα συζητήσετε μαζί τους και μαζί θα καταλήξετε στο είδος μασάζ που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας και στις ανάγκες του. Άγγιγμα κοχυλίου, παραδοσιακό ταϋλανδέζικο μασάζ, ολιστικό άρωμα μασάζ, αθλητικό μασάζ, χαλαρωτικό, αποτοξινωτικό, μασάζ κεφαλής ή πλάτης, ολιστικό με βεντούζες είναι μερικά από τα προσφερόμενα είδη. Επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως.

Γιόγκα (Yoga)

Την καλοκαιρινή περίοδο 2021 δίνεται η δυνατότητας για μαθήματα γιόγκα μαζί με άλλες πρακτικές ευεξίας στο χώρο του Roof garden του ξενοδοχείου μας. Υπάρχουν επαγγελματίες προσωπικοί γυμναστές, οι οποίοι βοηθούν τους επισκέπτες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην ευεξία και να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία στη γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε Vinyasa, Hatha, Ashtanga και άλλες πρακτικές είτε κατά την ανατολή του ηλίου είτε κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος και αφεθείτε… Ομάδες και γκρουπ για yoga retreat με δικό τους δάσκαλο μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας ώστε να οργανώσουμε καλύτερα τη διαμονή και την δραστηριότητα σας.

yoga